Følg os på de sociale medier
Tandlægerne Algade 33

Tandrensning

Akut behov for behandling?

Ring til os – så finder vi en tid til dig!

Har du tandlægeskræk?

Bange for at gå til tandlægen? Lad os hjælpe dig

Digitalt aftryk af dine tænder

Få nemt og hurtigt taget aftryk af dine tænder

Er du studerende?

Vi tilbyder 25% studierabat ved fremvisning af studiekort.

Hvad er en tandrensning?

Ved en tandrensning hos os fjerner vi tandsten, plak og eventuelle misfarvninger på tænderne fra f.eks. te og kaffe.

Tandsten og plak på tænderne kan føre til huller i tænder eller tandkødsbetændelse. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en regelmæssig tandrensning, så du kan forebygge mod disse problemer.

Hvordan foregår en tandrensning?

Når du får foretaget en tandrensning, bruger vi som regel ultralyd med højfrekvente svingninger.

Instrumentet svinger fra side til side flere tusinde gange i sekundet, og samtidig med disse mange bevægelser bliver der tilføjet vand, som hjælper til med at fjerne tandstenen.

Når instrumentet kommer i kontakt med tænderne, skabes der nogle meget høje toner. Dette lyder selvfølgelig ret voldsomt, men det er faktisk den mest effektive og skånsomme måde at rense tænder på, uden at de tager skade.

Herefter bruger vi håndinstrumenter på tændernes overflade, hvor vi på den måde sørger for at skrabe det sidste tandsten eller plak helt væk.

Til sidst pudser vi tænderne med pudsepasta for at fjerne de misfarvninger, der end måtte være tilbage på tænderne.

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder.

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale – alle sammen

Kan kun anbefale dette sted!

Skønt at kunne komme til så hurtigt! De er simpelthen så søde dernede! Jeg blev behandlet af Louise og hun er en stjerne!

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvad kan du gøre for at holde tænderne raske?

Du bør som minimum børste tænder 2 gange om dagen.

Hos Tandlægerne Algade anbefaler vi også, at du skal benytte tandtråd eller interdentalbørster mellem tænderne for at opretholde en god mundhygiejne.

Derudover bør du bruge en fluorholdig tandpasta, da fluor forebygger dannelse af huller. Det er samtidig også en god ide at undgå for mange sukkerholdige fødevarer.

Hvad kan der ske, hvis du ikke får en tandrensning?

Før vi går i gang, vil vi altid starte med en grundig undersøgelse og en snak med dig om behandlingsmulighederne og dine ønsker og forventninger. Vi tager altid først et røntgenbillede, før vi beslutter, om tanden kan bære en tandkrone.
Du får to aftaler med ca. en uges mellemrum.

Hvad koster en tandrensning?

Hos Tandlægerne Algade 33 står vi altid klar til at hjælpe dig med at få foretaget en grundig tandrensning.

Vi bestræber os altid på at holde vores priser på et rimeligt niveau. Det bør nemlig ikke være økonomien, der afholder dig fra at komme forbi og få foretaget en tandrensning. Du får altid et skriftligt prisoverslag, hvad en pris på tandrensning koster, inden vi begynder. Det giver en tryghed at vide, hvad den endelige tandrensning pris er.

Hos os har du mulighed for at lave en aftale om en afdragsordning, hvis du har behov for det. Vi er meget fleksible og imødekommende over for ønsker. Du kan altid tale med os om dine muligheder.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til de fleste tandbehandlinger. Kontakt os endelig og hør mere om, hvilke tilskud og hvad vi kan tilbyde dig, hvis du vil have tandlæge tilskud via Sygeforsikring Danmark.

God tandhygiejne er vigtigt - Kom forbi i dag

Har du behov for en tandrensning eller høre nærmere om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sørger for, at du føler dig godt tilpas og rådgiver dig om, hvad du selv kan gøre fremadrettet for at beskytte dine tænder