Implantater

Vi gør opmærksom på, at vi ved større kirurgiske indgreb som implantater foretages dette i samarbejde med en implantatkirurg. Kirurgen foretager selve implantatisættelsen, og efterfølgende monterer vi kronen her på klinikken.
Du opnår et flot og varigt resultat med et naturligt udseende.

Få implantater hos vores professionelle samarbejdspartner

Har du mistet en eller flere tænder?

Få et jævnt, hvidt smil med implantater, som fungerer som en erstatning for en eller flere mistede tænder.

Hos Tandlægerne Algade 33 i Roskilde samarbejder vi med de bedste implantatkirurger, som foretager alle vores implantater, der til forveksling ligner dine egne tænder. I vores klinik har vi fokus på at give den bedste service, hvor kvaliteten af enhver behandling er af højeste standard. Derfor samarbejder vi kun med de bedste i branchen, som vi kan stå inde for.

Hvad er et implantat?

Et implantat fungerer som en erstatning for en naturlig tand. Det er en kunstig tandrod, som dermed kan gå ind og udfylde hullet fra en eller flere mistede tænder.

Selve implantatet er fremstillet af titanium. For at implantatet er holdbart og varigt, bliver det opereret ned i kæbeknoglen, så det fungerer på lige fod med dine andre tænder.

Kan jeg få flere implantater?

Det er muligt at få et implantat i forskelligt omfang alt efter behov. Men vi vil ud fra vores professionelle vurdering, hjælpe dig med at afgøre hvad der er det bedste for dig. 

Det kan være i form af:

  • Et enkelt implantat
  • En bro mellem tænderne
  • En fuld protese

Derfor er mulighederne mange inden for implantater, og du kan faktisk få erstattet alle dine tænder eller bare en enkelt.

Kan jeg mærke implantatet?

Vi tør godt garantere, at det vil være svært for dig at mærke forskel mellem implantatet og dine egne tænder. Idet implantatet er godt fæstnet i kæben, vil det fungere på lige fod med dine øvrige naturlige tænder.

Ligesom det er gældende for dine naturlige tænder, er det dog vigtigt at sørge for at pleje implantatet og holde det rent. Det er med til at sikre, at implantatet holder længe og ikke bliver angrebet af betændelse eller andet uønsket.

Sørg derfor for at holde implantatet sundt med grundig tandbørstning og brug af tandtråd.

Lider du af tandlægeskræk?

Vi ved at der er en del der lider af en større eller mindre grad af tandlægeskræk. Derfor har vi også et særligt fokus på at sørge for at du altid kan føle dig tryg, når du skal have implantater hos os i Algade 33, Roskilde.

Det er vigtigt for os at du får behandlet dine tænder, specielt hvis du oplever problemer eller bør få et implantat. Derfor råder vi dig til at komme forbi, selvom du ikke finder det specielt indbydende. 

Vi skal nok sørge for at tage dig i hånden og gøre oplevelsen så god som muligt. Vi tager særligt hensyn til din eventuelle angst. 

Kontakt os allerede i dag

Er du tvivl om selv det mindste er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 46 35 01 28.
Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dit opkald og dine eventuelle spørgsmål.

Det er vigtigt for os at du føler dig 100% tryg, når du skal have lavet nogen form for behandlingen hos os i Roskilde. Vi har altid dig i fokus og guider dig gerne igennem behandlingen, hvis du ønsker dette. 

Det er vigtigt for os udføre et stykke arbejde vi selv kan være stolte af og derfor kan du være sikker på at vi gør os umage hver gang. Om det er til et implantat eller en helt almindelig rensning, kan du være sikker på at kvaliteten er i top.  

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Se vores mange anmeldelser på Facebook

★★★★★

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale - alle sammen

★★★★★

Kan kun anbefale dette sted!

Jeg startede med at få tandpine søndag aften, mandag ringer jeg så og får en tid tirsdag formiddag. Skønt at kunne komme til så hurtigt! De er simpelthen så søde dernede! Jeg blev behandlet af Louise og hun er en stjerne! Jeg lider selv meget af tandlægeskræk og det fortalte jeg hende og hun sikrede sig derfor at jeg var okay og komfortabel og hun fortalte alt hvad hun gjorde inden hun gjorde det og sagde at vi kunne holde så mange pauser som jeg havde behov for. Sådan et godt sted med meget sødt personale! 👍🏼👍🏼😁

★★★★★

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.

Tandlægerne Algade

Du finder klinikken på Algade 33, 4. sal i Roskilde

Tryghed lige fra begyndelsen

Ved større behandlingsbehov giver vi altid et skriftligt prisoverslag. På den måde kan du være tryg og vide, hvad behandlingen koster, inden vi går i gang.

Har du behov for en afdragsordning, er vi også villige til at strække os langt og være fleksible.

Tag en snak med os om dit behov, og så kan vi i fællesskab finde frem til en løsning.

Få billige implantater hos Tandlægerne Algade 33

Prisen på implantater kan variere på tværs af tandklinikker i Danmark.

Hos Tandlægerne Algade 33 mener vi, at det ikke skal være økonomien, der afholder dig fra at få foretaget den rette tandbehandling. Det afspejler sig derfor også i vores pris på et implantat.

Vi sørger for at holde vores implantat-pris på et rimeligt niveau, uanset om du søger et enkelt implantat, en bro eller en implantatbaseret protese. Vi tilbyder implantater til en pris, hvor alle kan være med – også studerende, selvom vi ikke tilbyder yderligere studierabat.

Ring 46 35 01 28