Tandlægeskræk

Hader du at gå til tandlæge og bliver du nervøs, når du bliver kaldt ind til tandeftersyn? Vi er en Tandlæge med speciale i tandlægeskræk.

Hos Tandlægerne Algade 33 byder vi varmt velkommen til alle klienter. Også dig, der lider af tandlægeskræk. Vi har specialiseret os i at tage hånd om din angst for at gå til tandlæge, og du kan derfor få hjælp til tandlægeskræk på vores klinik. Vores klinik er placeret i hjertet af Roskilde, og den har eksisteret siden 1957.

Hvad er tandlægeskræk?

Mange af vores klienter har tandlægeskræk.

Både børn og voksne kan lide af det, og det kan forekomme i mild eller mere ekstrem grad. Det er en af de mest udbredte lidelser, og du er derfor ikke alene, hvis du er bange for at gå til tandlæge. Det oplever vi hver eneste dag og det er noget, vi er vant til at håndtere.

Odontofobi er et andet ord for en meget svær grad af tandlægeskræk, hvor blot tanken om at sætte sig i tandlægestolen kan give decideret angst eller panikfølelse.

Vi sørger for, at du får en god oplevelse, selvom du lider af tandlægeskræk

Når du kommer ind på vores klinik, kan du føle dig i helt trygge hænder.

Vi tager særligt hensyn til dig, når du lider af tandlægeskræk, og vi sætter altid ekstra god tid af til din behandling. 

Vores mål er ikke at presse dig til at få gennemført et tandeftersyn eller en tandbehandling. Tværtimod. Vores tandlæger gør altid deres bedste for, at det bliver en tryg og behagelig oplevelse for dig, når du skal have set på dine tænder.

Har du behov for fuld narkose for at komme igennem en tandbehandling, kan vi også tilbyde det på vores tandklinik. 

Et besøg hos tandlægen og tandlægeskræk kan faktisk godt gå hånd i hånd, hvis du får vores hjælp til det.

Har du spørgsmål til, hvordan vi håndterer tandlægeskræk?

Vil du gerne vide mere om vores behandlingsformer og vores måde at håndtere tandlægeskræk på, inden du bestiller tid til et tandeftersyn eller en tandbehandling? Så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan ringe til vores tandklinik på telefon eller du kan skrive til os på mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at byde dig velkommen på vores klinik i Roskilde.

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Se vores mange anmeldelser på Facebook

★★★★★

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale - alle sammen

★★★★★

Kan kun anbefale dette sted!

Jeg startede med at få tandpine søndag aften, mandag ringer jeg så og får en tid tirsdag formiddag. Skønt at kunne komme til så hurtigt! De er simpelthen så søde dernede! Jeg blev behandlet af Louise og hun er en stjerne! Jeg lider selv meget af tandlægeskræk og det fortalte jeg hende og hun sikrede sig derfor at jeg var okay og komfortabel og hun fortalte alt hvad hun gjorde inden hun gjorde det og sagde at vi kunne holde så mange pauser som jeg havde behov for. Sådan et godt sted med meget sødt personale! 👍🏼👍🏼😁

★★★★★

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.

Tandlægerne Algade

Du finder klinikken på Algade 33, 4. sal i Roskilde

Åbningstider

Klinikkens åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: kl. 08:30 – 16:00

Onsdag kl. 08:30 – 15:30

Fredag kl. 08:30 – 14:00

Akut behandling uden for åbningstid

Ved akut behov for tandbehandling uden for klinikkens åbningstider, kan du kontakte.

Tandpinevagten, Region Sjælland – tlf. 29 60 01 11 (weekender kl. 9:30- 11:30)

Lider du af tandlægeskræk - frygt ej

Har du behov for en tandbehandling og vil høre nærmere om, hvordan vi tager os af kunder med tandlægeskræk, er du velkommen til at kontakte os.

Vi tager særlige hensyn til dig og sørger for, at du føler dig godt tilpas, så du får den bedst mulige oplevelse når du kommer ind på vores klinik.