Prisvenlig tandbro af højeste kvalitet

Erstat en mistet tand ved hjælp af en tandbro. Vi sørger for at kombinere kvalitet med en god pris, så du får dit smukke smil tilbage.
Få mere info her.

Få en tandbro hos Tandlægerne i Algade 33

Hvis du har mistet én eller flere tænder, kan en tandbro være løsningen. En bro erstatter en manglende tand og hviler på eksisterende tænder.

Hvor et implantat bliver opereret ned i kæbeknoglen, kan du med en tandbro erstatte én eller flere tænder helt uden operation – og med et smukt smil som resultat. Hos Tandlægerne i Algade 33 i Roskilde er vores fornemmeste opgave at sikre dig den højeste kvalitet til en fordelagtig pris samt den bedste oplevelse uden ubehag.

Er du i tvivl om, hvad tandbroer er? Læs med her og bliv klogere på behandlingsformen.

Hvad er en tandbro?

En tandbro er afhængig af to eksisterende tænder, da broen bliver sat fast på disse på hver side. Helt konkret hænger den nye tand i midten (mellemled) sammen med to nabotænder på hver side (bropiller). Dette kaldes en 3-ledet tandbro.

En tandbro kræver en tilslibning af nabotænderne. Hvis de to tænder er helt intakte uden betydelige fyldninger, vil vi altid overveje et implantat til dig i stedet.

Hvis du mangler mere end én tand, kan en tandbro også være en løsning. Der skal dog være flere eksisterende tænder i hver ende, så broen har noget at blive ‘hængt op’ på.

En tandbro er en blivende løsning, der ikke kan tages ud efter behov.

Tandbro med kroner

Helt konkret består en klassisk tandbro af to kroner, der sættes ned over nabotænderne til den manglede tand. Mellem kronerne sidder den nye tand, som fylder hullet ud.

En klassisk tandbro kan cirka holde i cirka 20-25 år afhængigt af antallet af tænder, hvorvidt du ofte skærer tænder, din alder og din generelle mundhygiejne.

Tandbro uden afslibning

Det er muligt at lime en bro fast på raske tænder med en såkaldt bro med vinger eller en klæbebro. Den kan dog kun sættes på fortænder, da den ikke fungerer på tyggetænder.

Løsningen kan være for dig, der af forskellige grunde ikke kan få implantater. Det kan være, hvis du har kraftig tendens til paradentose, hvis du ikke kan tåle dem eller af økonomiske årsager. Et implantat kan være en dyrere løsning end en klassisk tandbro.

Hvad er en tandbro fremstillet af?

Når det gælder materiale til tandbroer, kommer det an på, om det er en kosmetisk eller funktionel løsning. Den kan enten fremstilles i en kombination af guld og porcelæn, hvilket kaldes en metalkeramisk bro.

Hvis broen udelukkende tjener et æstetisk formål, fremstilles den i porcelæn og kaldes en keramisk bro. Den keramiske bro er den mest naturtro af udseende.

Tandbro eller implantat - hvad er forskellen?

Som nævnt sidder en tandbro fast på de omkringliggende tænder. Et implantat involverer ikke andre bærende tænder.

Hvis nabotænderne er stort set fejlfrie, vælger vi ofte et implantat i stedet. En tandbro kræver nemlig, at vi laver en tilslibning af nabotænderne, men modsat implantaterne skal du ikke igennem en operation.

En tandbro, der matcher dit tandsæt

Tandbroen bliver limet fast på de omkringliggende tænder på en måde, så du ikke kan mærke nogen forskel fra dine almindelige tænder. Når du tygger sammen, vil dit bid føles komfortabelt og helt, som det plejer.

Tandlægen sørger også for at matche broen med farven på dine egne tænder, så den passer ind med resten af tandsættet.

Vi laver et digitalt aftryk af dine tænder – røntgen uden ubehag

Hos Tandlægerne i Algade 33 er vi yderst bevidste om, at nogle mennesker er utrygge ved tandbehandlinger, og vi bruger derfor moderne metoder, når du skal have lavet aftryk til din tandbro.

Vi tilbyder røntgenbilleder af tænderne via en trios-scanner. Så slipper du for den traditionelle måde, hvor du skal bide om en filmholder, hvilket kan føles ubehageligt. På den nye måde er det hurtigt og nemt overstået.

Hvad koster en tandbro? Få tandbehandling til rimelige priser

Hos Tandlægerne i Algade 33 mener vi, at det skal være for alle at passe på tænderne. Derfor holder vi vores priser på et rimeligt niveau.

Ved en større behandling som påsætning af en tandbro giver vi altid et skriftligt prisoverslag for at sikre gennemsigtighed og tryghed gennem hele processen. Vi har desuden en afdragsordning, hvis du har behov for det.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil have oplyst vores tandbro priser.

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Se vores mange anmeldelser på Facebook

★★★★★

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale - alle sammen

★★★★★

Kan kun anbefale dette sted!

Jeg startede med at få tandpine søndag aften, mandag ringer jeg så og får en tid tirsdag formiddag. Skønt at kunne komme til så hurtigt! De er simpelthen så søde dernede! Jeg blev behandlet af Louise og hun er en stjerne! Jeg lider selv meget af tandlægeskræk og det fortalte jeg hende og hun sikrede sig derfor at jeg var okay og komfortabel og hun fortalte alt hvad hun gjorde inden hun gjorde det og sagde at vi kunne holde så mange pauser som jeg havde behov for. Sådan et godt sted med meget sødt personale! 👍🏼👍🏼😁

★★★★★

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.

Tandlægerne Algade

Du finder klinikken på Algade 33, 4. sal i Roskilde

Åbningstider

Klinikkens åbningstider

Mandag & tirsdag: kl. 08:30 – 16:00

Onsdag kl. 08:30 – 14:30

Torsdag kl. 8.30 – 15.30

Fredag kl. 08:30 – 14:00

Akut behandling uden for åbningstid

Ved akut behov for tandbehandling uden for klinikkens åbningstider, kan du kontakte.

Tandpinevagten, Region Sjælland – tlf. 29 60 01 11 (weekender kl. 9:30- 11:30)

God behandling er vejen frem - book en tid allerede i dag

Dit smil er vores hovedfokus. Vi ønsker både, at du får et flot tandsæt, og at du går fra klinikken med en følelse af at være blevet godt behandlet.

Hvis en tandbro kunne være en løsning for dig, og du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – så står vi klar til at give dig den bedste behandling.

Du kan få fat i os på telefon eller via mail. Vi ser frem til at møde dig på vores tandklinik.