Røntgenbillede af dine tænder med digitalt aftryk

Slut med traditionelt og ubehageligt røntgenbillede af dine tænder.
Få foretaget et digitalt aftryk af tænderne hos Tandlægerne Algade 33 i Roskilde

Få røntgenbillede via trios scanner

Som din tandlæge i Roskilde er vi stolte af at kunne tilbyde alle vores kunder de bedste og mest effektive behandlinger. Det gælder også, når du skal have taget et røntgenbillede af dine tænder.

Brugen af moderne metoder og teknikker kommer også til udtryk i vores måde at tage røntgenbilleder på. Vi er en af de få tandklinikker i Danmark, der har lagt den traditionelle metode på hylden til fordel for en nyere og mere skånsom måde at tage røntgenbilleder på.

I vores klinik i centrum af Roskilde tilbyder vi røntgenbilleder via trios scanner. Det foregår ved, at vi tager et digitalt aftryk af dine tænder, som er nemt, hurtigt og overhovedet ikke ubehageligt.

Røntgenbilleder af dine tænder på skånsom vis

Har du tidligere prøvet at få taget røntgenbillede af dine tænder på traditionel vis, er du bekendt med metoden. De fleste oplever det som lettere eller decideret ubehageligt, idet man skal bide tænderne tæt sammen om en filmholder.

Den sædvanlige metode kan både tage tid og være en ubehagelig position, at skulle opretholde i længere tid. Men i vores tandklinik i Roskilde kan vi med vores trio scanner få taget røntgen af tænder, der skåner dig for den unødige oplevelse.

Hvordan fungerer en røntgenundersøgelse?

Røntgenstråler er med til at give et billede af dine tænder og knogler.

De effektive stråler trænger igennem vævet, så det er muligt for os som tandlæger at se tændernes og knoglernes tilstand. Den indsigt gør det muligt for os at tilrettelægge den rigtige behandling til dig, så vi også udfører behandlingen forsvarligt med tanke på det, der ikke kan ses med det blotte øje.

En røntgenundersøgelse kan også benyttes som en form for statusopfølgning for at finde ud af, om sygdom eller infektion har udviklet sig til det værre, eller er i bedring. Derefter kan vi sætte ind med den rette behandling eller afslutte dit forløb.

Hvornår har jeg behov for at få røntgenbillede af tænder?

Typisk vil røntgen af tænder være oplagt, når der er mistanke om et hul eller forstadier til et hul i tandfladen. Det kan nogle gange være svært at se ved et regulært tandeftersyn.

Situationer, hvor der typisk er brug for et røntgenbillede:

  • Ved rodbehandlinger
  • Ved tandimplantater
  • Ved paradentosebehandlinger
  • Ved tandudtrækning
  • Ved kontrol eller statusopfølgning

Gør det ondt at få taget røntgenbillede af tænderne?

Hos Tandlægerne Algade 33 foretager vi røntgenbilleder via en trios scanner. Det er en ny form for røntgenbillede gennem et digitalt aftryk af tænderne.

Langt de fleste oplever denne metode som mindre ubehagelig end den traditionelle røntgenundersøgelse. Den traditionelle metode tager udgangspunkt i en filmholder, som du som patient skal bide sammen om. Mange oplever det som ubehageligt, fordi kanterne på filmholderen kan føles skarp og bore sig ind i tandkødet.

Med et digitalt aftryk af tænderne skiftes filmholderne ud med en sensor, og du slipper derfor for at skulle bide hårdt sammen om filmholderen.

En anden fordel ved den nye digitale røntgenteknik er også, at systemet er langt mere effektivt, og at du som patient også kan få billedet at se på skærmen kort efter undersøgelsen – frem for at vente på fremkaldelsen.

Det giver større transparens gennem hele behandlingen, så du kan følge med i din tandbehandling step for step.

Vi tilbyder røntgen af tænder til rimelige priser

Hos Tandlægerne Algade 33 sætter vi en ære i at være til rådighed for alle kunder. Vores tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at opretholde en sund mundhygiejne og løbende få foretaget et tjek hos tandlægen.

Vi er din tandlæge i Roskilde, der hjælper dig med at styrke og pleje dine tænder på bedst mulig vis. Det skal ikke være økonomien, som afholder dig fra at få foretaget en tandbehandling hos os.

Derfor holder vi alle vores priser på behandlinger på et rimeligt niveau, så alle kan være med – også studerende, selvom vi ikke tilbyder yderligere studierabat.

Vores fornuftige priser gælder også for røntgenbilleder, som du kan få taget på bedste og mest skånsom vis via en trios-scanner i vores moderne tandklinik.

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Se vores mange anmeldelser på Facebook.

★★★★★

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale - alle sammen

★★★★★

Kan kun anbefale dette sted!

Jeg startede med at få tandpine søndag aften, mandag ringer jeg så og får en tid tirsdag formiddag. Skønt at kunne komme til så hurtigt! De er simpelthen så søde dernede! Jeg blev behandlet af Louise og hun er en stjerne! Jeg lider selv meget af tandlægeskræk og det fortalte jeg hende og hun sikrede sig derfor at jeg var okay og komfortabel og hun fortalte alt hvad hun gjorde inden hun gjorde det og sagde at vi kunne holde så mange pauser som jeg havde behov for. Sådan et godt sted med meget sødt personale! 👍🏼👍🏼😁

★★★★★

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.

Tandlægerne Algade

Du finder klinikken på Algade 33, 4. sal i Roskilde

Åbningstider

Klinikkens åbningstider

Mandag & tirsdag: kl. 08:30 – 16:00

Onsdag kl. 08:30 – 14:30

Torsdag kl. 8.30 – 15.30

Fredag kl. 08:30 – 14:00

Akut behandling uden for åbningstid

Ved akut behov for tandbehandling uden for klinikkens åbningstider, kan du kontakte.

Tandpinevagten, Region Sjælland – tlf. 29 60 01 11 (weekender kl. 9:30- 11:30)

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores røntgen af tænder?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på mere information om, hvad vi kan gøre for dig, og hvilke behandlinger vi kan tilbyde.

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger, og rådgiver alle vores kunder professionelt om deres tænder.