Find din tandbehandling her

Her kan du se en oversigt over alle de forskellige behandlinger, som vi tilbyder hos Tandlægerne i Algade 33.
Vi tilbyder også akut tandbehandling i vores åbningstider.

Vi sætter en ære i god og ærlig tandbehandling i Roskilde

Vores klinik har eksisteret siden 1957. Gennem vores lange erfaring som tandlæge i Roskilde og gennem løbende optimeringer og efteruddannelse er vi i stand til at tilbyde en lang række behandlinger, der lever op til de højeste og nyeste standarder på områder.

Det betyder, at du altid er i de tryggeste og mest kompetente hænder, når du vælger os til at varetage din tandbehandling i Roskilde. Vi efterlever fortsat de værdier, som vores klinik blev stiftet på grundlag af i sin tid – nemlig et fokus på at give dig den bedste service, hvor kvaliteten af vores behandlinger er af højeste standard.

Den gode oplevelse starter allerede i vores professionelle rådgivning om dine tænder. Vi er en ærlig og transparent tandlægeklinik, der udelukkende vejleder dig om den behandling, der giver mest mening for dig. Det gælder både, hvad angår omfanget af behandlingen og prisen herpå.

Professionel tanbehandling i Roskilde

Vi har gennem de sidste mange år tilbudt en bred vifte af tandbehandlinger i Roskilde. Vi hjælper hver dag alle vores klienter, med alle mulige former for tandproblemer. Det kan enten være de kommer ind til det jævne eftersyn eller de skal have foretaget en større behandling. 

Men ligegyldig om det er en større eller mindre behandling, gør vi os umage og er grundige, for at kunne give dig det bedst mulige resultat, så du kan beholde det flotte smil. 
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved vores tandbehandlinger i Roskilde og vi giver dig altid et resultat vi selv kan være stolte af. 

Pas godt på dine tænder

Som din Tandlæge i Roskilde, tilbyder vi en lang række tandbehandlinger. Der er kan være mange gode grunde til at få en behandling, men den primære er nok, at tandpine og andre former for smerter i bunden er noget af det mest uudholdelige man kan opleve.

Når du passer godt på dine tænder og får en tandbehandling i Roskilde, kan du være med til at forebygge kommende skader og holde dine tænder, flotte og sunde i mange år.

Du skal selvfølgelig selv hjælpe, ved at børste tænder 2 gange dagligt og bruge tandtråd. 

Se alle vores behandlinger her

Tandeftersyn

Vi foretager tandeftersyn og forebyggende tandbehandlinger i Roskilde.

Vores tænder skal holde hele livet. Derfor er det vigtigt jævnligt at gå til tjek og få et tandeftersyn. Her giver vi dig også vejledning i, hvordan du selv kan pleje dine tænder på bedst mulig vis og sørge for at holde dem sunde resten af livet.

Tandrensning

Et smukt smil begynder med en sund mund.

Hos Tandlægerne i Algade 33 kan du få foretaget en grundig og effektiv tandrensning, så dine tænder igen fremstår velplejede og blanke.

Det er en fordel at få foretaget en tandrensning, med jævne mellemrum, gerne 1-2 gange om året. På den måde renses tænderne for tandsten og lignende, som kan være svært selv at få ud med tandbørsten og endda tandtråd.

Akupunktur

Når du får foretaget en tandbehandling hos os, har du også mulighed for at få akupunktur.

Det kan være nyttigt til afhjælpning af:

Akupunktur kan også være med til at fremme en hurtigere heling. En typisk behandling varer cirka 20 minutter, og du vil opleve effekten med det samme.

Tandimplantater

Større kirurgiske indgreb som tandimplantat behandlinger foretages i samarbejde med en implantatkirurg.

Kirurgen foretager selve implantatindsættelsen, og efterfølgende monterer vi kronen her på klinikken. Du opnår et flot og varigt resultat med et naturligt udseende.

Proteser

I vores klinik udfører vi alle former for protesebehandlinger.

Vi hjælper dig gerne med at ansøge kommunen om tilskud, og vi tilgodeser også, hvis du som medlem får tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Tandlægeskræk

Oplever du at være nervøs, når du skal til tandlægen?

Vi gør alt for, at du får en tryg oplevelse. Vi behandler dagligt patienter med tandlægeskræk, og vi sørger for at informere dig om hele behandlingsforløbet, inden behandlingen går i gang. Så er du forberedt på alt, hvad der skal ske.

Det er dig, der bestemmer tempoet. Vi sætter god tid af til behandlingen, så har du brug for en pause undervejs, respekterer vi til hver en tid dit behov.

Vi sørger for at foretage behandlingen så skånsomt som muligt, så du ikke bliver bekræftet i din tandlægeskræk.

Under referencer kan du læse om andre patienter med tandlægeskræk, der har fået foretaget en succesfuld tandbehandling i Roskilde hos os.

Digitale røntgenbilleder

Skal du have taget et røntgenbillede af dit tandsæt?

Hos Tandlægerne Algade 33 tilbyder vi en ny form for røntgenbillede. Det foregår via en trios-scanner, som er et digitalt aftryk af dine tænder.

Denne metode er langt nemmere og hurtigere end den traditionelle. Med et digitalt tryk slipper du for at skulle bide tænderne hårdt sammen om en filmholder, som de fleste finder ubehageligt.

Udover at metoden er mere skånsom, er et røntgenbillede via en trios-scanner også langt mere præcis. Det vil derfor også give dig et bedre resultat af den efterfølgende behandling.

Tandkrone og broer

Vi foretager behandling af tandkroner og broer.

I vores klinik laver vi også digitale aftryk af dine tænder, hvis du skal have lavet en krone eller en bro. Vores digitale aftryksscanner er uhyre effektiv, og scanningen tager kun et par minutter. Så slipper du for at sidde og vente med aftryksmateriale i munden, som mange finder ubehageligt.

Derudover er en digital scanning langt mere præcis, hvilket i sidste ende vil give dig en bedre tilpasning af kronen eller broen.

Vælg en billig tandlæge – uden at gå på kompromis med tandbehandlingens kvalitet

Det skal ikke være økonomien, der afholder dig fra at få foretaget den nødvendige tandbehandling. Derfor har vi sørget for at holde vores priser nede på et rimeligt og fornuftigt niveau.

Det betyder, at alle kan være med på vores priser og sikre sig et sundt miljø i munden – også studerende, selvom vi ikke tilbyder yderligere studierabat.

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Se vores mange anmeldelser på Facebook

★★★★★

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale - alle sammen

★★★★★

Kan kun anbefale dette sted!

Jeg startede med at få tandpine søndag aften, mandag ringer jeg så og får en tid tirsdag formiddag. Skønt at kunne komme til så hurtigt! De er simpelthen så søde dernede! Jeg blev behandlet af Louise og hun er en stjerne! Jeg lider selv meget af tandlægeskræk og det fortalte jeg hende og hun sikrede sig derfor at jeg var okay og komfortabel og hun fortalte alt hvad hun gjorde inden hun gjorde det og sagde at vi kunne holde så mange pauser som jeg havde behov for. Sådan et godt sted med meget sødt personale! 👍🏼👍🏼😁

★★★★★

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.
Ring 46 35 01 28