Se alle vores behandlinger her

Tandeftersyn

Vi foretager tandeftersyn og forebyggende tandbehandlinger.
Derudover giver vi dig vejledning i, hvordan du selv kan pleje dine tænder og holde dem sunde hele livet.

Akupunktur

Vi har mulighed for at tilbyde dig akupunktur, når du får foretaget tandbehandlinger hos os. Akupunkturen kan bruges til afhjælpning af:

Derudover kan akupunktur øge effekten af en bedøvelse og give en hurtigere heling efter f.eks. en tandudtrækning. Behandlingen varer ca. 20 minutter, og effekten er ofte omgående.

Implantater

Større kirurgiske indgreb som implantatbehandlinger foretages i samarbejde med en implantatkirurg. Kirurgen foretager selve implantatisættelsen, og efterfølgende monterer vi kronen her på klinikken. Du opnår et flot og varigt resultat med et naturligt udseende.

Tandlægeskræk

Vi behandler ofte med succes patienter, der lider af tandlægeskræk. Vi gør alt for, at du får en tryg oplevelse og mærker, at du på trods af din angst kan gennemføre en behandling.

Vi informerer dig om behandlingsforløbet, inden behandlingen går i gang, så du er godt forberedt på hvad der skal ske. Og du bestemmer selv tempoet. Har du brug for en pause, er det helt i orden.

Vi sætter god tid af til behandlingen og sørger for, at den er så skånsom som muligt.

Under referencer kan du læse om andre patienter, der har haft frygt for at gå til tandlæge, og hvordan vi har hjulpet dem af med dette.

Proteser

Vi udfører alle former for protesebehandlinger. Vi hjælper også gerne med at ansøge kommunen om tilskud.

Kroner og broer

Med vores digitale aftryksscanner kan du på kort tid få taget aftryk af dine tænder, hvis du skal have lavet en krone eller en bro. Scanningen tager kun et par minutter, og du slipper for at sidde og vente med aftryksmateriale i munden. Ydermere er en digital scanning mere præcis, hvilket giver en bedre tilpasning af kronen/broen efterfølgende. Du kan få mere information af din tandlæge.

Det siger vores patienter

Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Se vores mange anmeldelser på Facebook

★★★★★

Super piger

Super piger på klinikken og
meget dygtige

★★★★★

Fremragende

Ganske enkelt fremragende!! Skønt personale - alle sammen

★★★★★

Et super sted!

Jeg har normalt tandlæge skræk og syntes ikke det rat at være hos en Tandlægen, men hos Tandlængerne i Algade 33 havde jeg en god og tryg oplevelse.